האם הסופה "קורל" ביטלה את ההופעה הסוערת שלה בנס ציונה...?
אייל בן שמחון
22.02.25 / 09:58
תגים:
קורל נעלמה
חיכינו, התכוננו, ביטלנו תוכניות לכבודה, אפילו פינטזנו על שלג בהרי המרכז בעקבות 0 (כן אפס)המעלות שהיא אמורה היתה להביא עימה.... אבל נראה שקורל לא באה, קורל גם לא בוששה היא פשוט לא תבוא לנס ציונה ולאזור.
מסתבר שקורל כמו כל הסופות, היא יותר "צפונית" באופי שלה, לא טיפוס ים תיכוני ולמרות שהיא הבטיחה לבוא להופיע גם אצלנו, היא לפתע ביטלה את ההופעה שלה בעיר במעמד צד אחד מבלי לעדכן אפילו ולמרות שממש נערכנו אליה נפשית ופיזית כאחד... והיא עשתה לנו קרניים (של שמש...)

נראה שאנחנו נצטרך להמשיך להסתפק בטפטופים, ממטרים קצרים חולפים ובמקום מופע אור קולי עצום בשמיים נקבל קרני שמש מלטפות – לא ממש בשביל טריקו או טייץ, אבל גם לא פרווה של מלאניה טראמפ.
ומה עם קורל? נראה שהיא שוב תנסה לעורר בנו ציפיות, תחת שם אחר מבטיח – לא סתם איזה סופי אלא ממש סופיה או שם אחר שמישהו ימציא לה.
אולי עוד השנה, אולי שנה הבאה... אבל אחרי הברז שעשתה לנו השבוע נתכונן אליה פחות – תרצה תבוא, לא תרצה שלא תעשה טובות רק שתפסיק לאיים ולעורר ציפיות.