הנס ציוני לשעבר יעקב שחר בדרך לאקזיט של מיליארד ש"ח עם מכירתה הצפויה של BUYME

$(function(){setImageBanner('d3dca2ba-b541-4774-b0ae-43776f89c282','/dyncontent/2025/2/2/49d19575-f76a-4ae0-9676-57f82f544068.gif',18877,'300100 ואסטאפ שלנו',525,78,false,45989,'Image','');})

העסקה כוללת גם אופציות עתידיות למכירת מלוא המניות, מה שעשוי להשלים אקזיט ענק עבור שחר ושותפיו. נראה שגם בגיל 84, מי שהחל את דרכו במגרשי הכדורגל של נס ציונה, עדיין יודע לזהות הזדמנויות ולהבקיע בסטייל – הפעם בזירה העסקית.

יעקב שחר

יעקב שחר, נשיא מכבי חיפה ואחד מאנשי העסקים המשפיעים בישראל, מוכיח שוב שהווינריות שלו לא מוגבלת רק לכר הדשא באצטדיון סמי עופר. עבורנו בנס ציונה, שחר הוא קודם כל "משלנו" – הילד שגדל במושבה, ספג את הערכים המקומיים וכיכב בצעירותו כשחקן במדי הסקציה נס ציונה המיתולוגית, הרבה לפני שהפך לאימפריה. 

הבוקר (שני) דיווחה חברת "הפניקס פיננסים" לבורסה על משא ומתן מתקדם לרכישת השליטה (67%) בחברת 'BUYME' (ביי מי טכנולוגיות), הנמצאת בבעלותם של שחר ומשפחת קז. העסקה המתגבשת משקפת לחברה, שהפכה למעצמת שוברי המתנה הדיגיטליים של ישראל, שווי פנטסטי של כמיליארד שקל.

מעבר לאבק הכוכבים של הכדורגל, יעקב שחר פועל כפילנתרופ שקט המחובר עמוקות לקהילה הישראלית. שחר, שספג את ערכי העזרה ההדדית עוד בילדותו בנס ציונה, מקדיש משאבים עצומים לקידום אוכלוסיות מוחלשות, לרוב הרחק מאור הזרקורים.

צפו בווידאו רחוב על שם יעקב שחר וחתימת הסכם מועדון הכדורגל מכבי חיפה בכדורגל

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה