מפגש פתוח של מפלגת "ביחד" בנס ציונה: למעלה מ-90 תושבים הגיעו לחוג הבית שתפח...

$(function(){setImageBanner('06661f95-e209-491b-8ade-74bbdff79a38','/dyncontent/2026/2/12/a5478a24-8510-450b-bd8c-5ecf10237cdf.gif',20811,'סופר בוס אייטם כתבה ',525,78,false,59978,'Image','');})

מה שתוכנן כמפגש סלון מצומצם בביתו של יעקב קורץ (קורצי) - הפך לאחד המפגשים הציבוריים הבולטים בנס ציונה בתקופה האחרונה.
חברת הכנסת מירב בן ארי והמועמדת לירן אבישר בן חורין, הציגו את התוכניות שגובשו במפלגה בתחומי המשילות, הכלכלה והחינוך, וניהלו שיח פתוח עם התושבים על האתגרים הלאומיים והמקומיים.

פרטי

מפגש פתוח של מפלגת "ביחד" בנס ציונה: למעלה מ-90 תושבים הגיעו לחוג הבית שתפח...


מאירוע מצומצם למפגש ציבורי רחב

אמש התקיים בנס ציונה מפגש פתוח של מפלגת "ביחד" בביתו של יעקב קורצי, בהשתתפות חברת הכנסת מירב בן ארי ולירן אבישר בן חורין. האירוע, שאורגן על ידי ראשי המטה צביה סימון ואייל פייבל, תוכנן במקור כחוג בית מצומצם, אך בעקבות היענות גבוהה מצד הציבור הגיעו למקום למעלה מ-90 תושבים מנס ציונה והסביבה. בין המשתתפים שנכחו במפגש היה גם המשנה לראש העיר, יהודה חיימוביץ'.

הצגת התוכניות ושיח פתוח עם הקהל

במהלך הערב הציגה לירן אבישר בן חורין את התוכניות שגובשו בשנתיים וחצי האחרונות בתחומי המשילות, הכלכלה, החינוך והחברה, והשיבה באופן מפורט לשאלות הקהל. לצדה, שיתפה ח"כ מירב בן ארי מניסיונה הפרלמנטרי והציבורי, והובילה דיון פתוח בנושאים שעל סדר היום הלאומי והמקומי. חלק מרכזי מהערב הוקדש לשאלות ותשובות, דבר שאיפשר דיאלוג ישיר בין הדוברות לתושבים.

מעורבות מקומית ומפגשים נוספים בקנה

מארח האירוע, יעקב קורצי, ציין בסיום הערב כי ההיענות הרחבה והמעורבות הגבוהה של התושבים מעידות על רצון לקחת חלק פעיל בשיח הציבורי ולשמוע על תוכניות העבודה. בעקבות ההתעניינות והשתתפות הקהל, נמסר מהמארגנים כי בחודשים הקרובים צפויים להתקיים בנס ציונה מפגשים נוספים במסגרת זו.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה