בטקס מרשים חנכה עיריית נס ציונה מתחם פאדל חדש בו הושקעו כ-3 מיליון ש"ח
15.07.26 / 19:13
האירוע אמש כלל מפגש השראה עם כדורגלן העבר יוסי בניון, משחק ראווה בהשתתפות בכירי העירייה, והקרנה חגיגית של חצי גמר המונדיאל.
המתחם החדש מציע לתושבי העיר הנחות משמעותיות וזמינות להזמנה דרך אפליקציה ייעודית.
בטקס מרשים חנכה עיריית נס ציונה מתחם פאדל חדש בו הושקעו כ-3 מיליון ש"ח
האירוע אמש כלל מפגש השראה עם כדורגלן העבר יוסי בניון, משחק ראווה בהשתתפות בכירי העירייה, והקרנה חגיגית של חצי גמר המונדיאל. המתחם החדש מציע לתושבי העיר הנחות משמעותיות וזמינות להזמנה דרך אפליקציה ייעודית.
חגיגת ספורט עירונית בלב העיר
נס ציונה ציינה אמש (ג', 14.7) את חנוכת מתחם הפאדל החדשני, אירוע שהפך לחגיגת ספורט עירונית רחבת היקף. המתחם, הממוקם בסמוך לחניית האצטדיון העירוני, משך קהל תושבים רב שהגיע לצפות בפתיחה ולקחת חלק בערב של השראה. המעמד הרשמי כלל את גזירת הסרט על ידי ראש העיר, שמואל בוקסר, סגניתו וממלאת מקומו סמדר אהרוני, המשנים לראש העיר ליאור אלימלך ויהודה חיימוביץ, ומנכ"ל החברה הכלכלית, תומר קרני.

השראה ומפגש עם כוכבי כדורגל
לאחר הטקס הרשמי נהנה הקהל ממפגש עם כוכב הכדורגל הבינלאומי יוסי בניון, שהעביר הרצאה מרתקת תחת הכותרת "מדימונה לליברפול", בהנחיית רותם ישראל. מיד לאחר מכן עבר האירוע לפסים מעשיים, כאשר ראש העיר שמואל בוקסר וסגניתו סמדר אהרוני חנכו את המגרשים במשחק ראווה מול חברי המועצה ליאור אלימלך ויהודה חיימוביץ, משחק שהסתיים בניצחון לזוג בוקסר ואהרוני. את הערב חתמו התושבים בהקרנה משותפת על גבי מסך ענק של משחק חצי גמר המונדיאל.
תשתית מתקדמת ונגישות לתושבים
המתחם החדש הוקם בהשקעה של כ-3 מיליון ש"ח ומשתרע על שטח של כ-2 דונם. הוא כולל ארבעה מגרשים המותאמים לסטנדרטים בינלאומיים, לצד מלתחות מעוצבות וחנות נוחות לציוד מקצועי. עיריית נס ציונה והחברה הכלכלית הודיעו כי החגיגות יימשכו גם בהמשך השבוע, עם הקרנות נוספות הערב, יום רביעי (15.7) ב-21:30, ושידור משחק גמר המונדיאל ב-18.7 בשעה 22:00.
עלות השימוש במגרשים נקבעה עם דגש על נגישות לתושבי העיר. מחיר שעה לתושבי נס ציונה עומד על 180 ש"ח, לעומת 220 ש"ח בשעות הביקוש. עבור בני נוער וחיילים עד גיל 21, נקבע מחיר מוזל של 60 ש"ח לשעה, בימים א'-ה' בין השעות 10:00 ל-16:00, זאת עד ה-2.10.26. את המגרשים ניתן לשריין באופן עצמאי דרך אפליקציית "לזוז – Lazuz". ראו דיווח בקישור:




