המשטרה פתחה בחקירה בעקבות סרטון שהופץ ברשת: קטין נראה מכבה חנוכייה בחצר בית ברמלה
מערכת האתר
21.12.25 / 15:27
תגים:
חדשות פלילים
,
חדשות פלילים רמלה
,
חנוכייה רמלה
עדכון 21/12/2025 שוטרי מחוז מרכז הצליחו לחשוף תוך זמן קצר את זהות הקטין שתועד בסרטון ובו נראה מכבה נרות חנוכה בכניסה לחצר בית ברמלה.
חוקרי תחנת רמלה פתחו מוקדם יותר היום בחקירה עם קבלת הסרטון בו נצפה קטין שמכבה נרות חנוכייה שהוצבו בכניסה לחצר של בית פרטי ברמלה.
בתוך כך, חוקרי תחנת רמלה הצליחו לחשוף את זהותו של הקטין, שגילו מתחת לגיל האחריות הפלילית, וזומן ע"י השוטרים ביחד עם הוריו לתחנת המשטרה ברמלה, שם הוסבר לו הפסול במעשיו.
המשטרה רואה בחומרה כל אירוע אלימות, פגיעה באדם וברכושו וברגשות הדת, ופועלת עם כל הכלים העומדים לרשותה על מנת להגיע לחשודים ולמצות עמם את הדין.
לאחר שבסרטון שהופץ ברשתות החברתיות נראה קטין מכבה את הנרות בחנוכייה שהוצבה בכניסה לחצר בית פרטי ברחוב ברמלה פתחה המשטרה בחקירה. טרם נמסרו פרטים נוספים על זהות החשודים או נסיבות האירוע.
צפו בווידאו - קטין נראה מכבה חנוכייה בחצר בית ברמלה
שוטרי תחנת רמלה פתחו הבוקר (ראשון) בחקירה בעקבות סרטון שהופץ ברשתות החברתיות ובו נראה ככל הנראה קטין מכבה את הנרות בחנוכייה שהוצבה בכניסה לחצר בית פרטי ברחוב ברמלה.
הסרטון, שזכה להפצה נרחבת, גרם למחאה ציבורית והוביל לפתיחת חקירה מיידית. במשטרה מדגישים כי הם רואים בחומרה כל פגיעה ברכוש, באדם או ברגשות דתיים, ופועלים בכל הכלים העומדים לרשותם כדי לאתר את המעורבים ולמצות עימם את הדין.
הצגת פוסט זה באינסטגרם


