ה פ ת ע ה ! עיריית נס ציונה חונכת מתחם פאדל חדש ומתקדם בעיר

$(function(){})

המתחם, שהוקם בהשקעה של כ-3 מיליון ש"ח על שטח של כ-2 דונם, כולל ארבעה מגרשים ברמה בינלאומית ויציע לתושבים מתקני ספורט מתקדמים לצד שירותים משלימים, זאת כחלק ממהלך העירייה לקידום אורח חיים פעיל.
אירוע הפתיחה החגיגי יתקיים ב-14.7 במעמד ראש העיר ובנוכחות כוכב הכדורגל יוסי בניון ויכלול הקרנה חגיגית של משחק חצי גמר המונדיאל.
ולמי שלא מכיר את המשחק... ראו בהרחבה ובתמונת האילוסטרציה שיצר למעננו הבינה המלאכותית לצד תמונת האמת של המגרשים החדשים.

דוברות עיריית נס ציונה+ צ'אט גפט

ה פ ת ע ה ! עיריית נס ציונה חונכת מתחם פאדל חדש ומתקדם בעיר

עיריית נס ציונה והחברה הכלכלית העירונית משלימות בימים אלו את הקמתו של מתחם פאדל חדש הממוקם בסמוך לחניית האצטדיון העירוני.

הפרויקט, שארך כשבעה חודשים ובוצע על ידי חברת "מייג'ר סיטי", נועד להעניק מענה ספורטיבי איכותי לתושבים. המתחם משתרע על פני כ-2 דונם וכולל ארבעה מגרשים העומדים בתקנים בינלאומיים. לרווחת השחקנים, במקום הוקמו מלתחות, מקלחות ושירותים, לצד חנות נוחות שתאפשר רכישה והשכרה של ציוד מקצועי. הגישה למגרשים תתבצע באופן דיגיטלי ונוח דרך אפליקציית "לזוז – Lazuz", תוך מתן עדיפות במחיר לתושבי העיר.

פתיחת המתחם משקפת את העניין הגובר במשחק הפאדל בשנים האחרונות. מדובר בענף ספורט רשת המשלב אלמנטים ממשחקי הטניס והסקווש, ומאופיין במשחק זוגות על מגרש מוקף קירות זכוכית וגדר מתכת. הפאדל, שמקורו במקסיקו של סוף שנות ה-60, צבר תאוצה אדירה בספרד ומשם התפשט ברחבי העולם כולו. בישראל הפך הפאדל בשנים האחרונות לאחד מענפי הספורט הצומחים ביותר, בזכות היותו נגיש לשחקנים בכל הגילאים ובכל רמות המיומנות, דבר המאפשר התחלה מהירה של משחק מהנה כבר מהאימונים הראשונים.

אילוסטרציה- ג'מיניי

ראש עיריית נס ציונה, שמואל בוקסר, התייחס לחנוכת המקום וציין כי מדובר בנדבך נוסף בחזון העירוני לעידוד אורח חיים בריא ופעיל, תוך השקעה במתקנים מתקדמים קרוב לבית.

מנכ"ל החברה הכלכלית, תומר קרני, הוסיף כי החברה פועלת כזרוע ביצועית לקידום רווחת התושבים, והעריך כי הפרויקט שנבנה בסטנדרטים הגבוהים ביותר יהפוך למוקד משיכה משפחתי.

המגרשים החדשים- דוברות עיריית נס ציונה

אירוע ההשקה החגיגי של המתחם יתקיים ביום ג', ה-14.7.26, וישלב ספורט ותרבות. האירוע ייפתח בשעה 20:00 בשיחה אינטימית עם כוכב הכדורגל יוסי בניון בהנחיית רותם ישראל, ולאחריה, בשעה 21:30, תתקיים הקרנה חגיגית של משחק חצי גמר המונדיאל. הכניסה לאירוע חופשית.

העירייה צפויה לקיים אירועי הקרנה נוספים למשחקי חצי הגמר והגמר בימים הבאים, ובכך למצב את המתחם החדש כנקודת מפגש לקהילה המקומית.

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה