בטקס חגיגי ציינה עיריית נס ציונה את ערב ההוקרה לעובדים המצטיינים והרמת כוסית לראש השנה

$(function(){setImageBanner('299dff42-393f-41aa-a859-b779dc8b0568','/dyncontent/2026/2/12/a5478a24-8510-450b-bd8c-5ecf10237cdf.gif',20811,'סופר בוס אייטם כתבה ',525,78,false,48688,'Image','');})

אירוע חגיגי ומרגש התקיים אמש בנס ציונה: עיריית נס ציונה ערכה את ערב ההוקרה השנתי ל-14 עובדות ועובדים מצטיינים, לצד הרמת כוסית חגיגית לרגל ראש השנה התשפ"ז. האירוע נערך במעמד ראש העיר, סגניו, חברות וחברי מועצת העיר, המנכ״ל ובכירי העירייה, ובהשתתפות כלל עובדי העירייה, מנהלי האגפים ובני המשפחות של הזוכים.

דוברות עיריית נס ציונה

 בטקס חגיגי ציינה עיריית נס ציונה את ערב ההוקרה לעובדים המצטיינים והרמת כוסית לראש השנה


אירוע חגיגי ומרגש התקיים אמש בנס ציונה: עיריית נס ציונה ערכה את ערב ההוקרה השנתי ל-14 עובדות ועובדים מצטיינים, לצד הרמת כוסית חגיגית לרגל ראש השנה התשפ"ז. האירוע נערך במעמד ראש העיר, סגניו, חברות וחברי מועצת העיר, המנכ״ל ובכירי העירייה, ובהשתתפות כלל עובדי העירייה, מנהלי האגפים ובני המשפחות של הזוכים.


במהלך הערב נערך טקס ההוקרה לעובדות ולעובדים המצטיינים בשילוב הרמת הכוסית החגיגית של עובדי העירייה לקראת השנה החדשה.

את העובדים בירכו ראש העיר שמואל בוקסר, מנכ"ל העירייה גיל ממון, ויו"ר ועד העובדים אלעד ג'מיל.
האירוע הוקדש להכרת תודה ולמחווה למסירותם של עובדות ועובדי העירייה, הפועלים מדי יום למען תושבי נס ציונה, לשיפור איכות החיים בעיר ולהובלת שירות ציבורי מקצועי, קשוב ואיכותי. וכאמור, במהלך הערב הוענקו תעודות הוקרה ופרסי הצטיינות ל-14 עובדות ועובדים מכלל אגפי העירייה, אשר בלטו במיוחד בעשייתם, ביוזמתם ובמסירותם יוצאת הדופן.


רשימת העובדים המצטיינים לשנת התשפ"ו:


* ענבר עידן – מנהלת אדמיניסטרטיבית ורכזת פניות הציבור באגף השירות: מצטיינת בשירותיות, מקצועיות ורגישות יוצאות דופן, ומהווה חוליה מקשרת משמעותית בין התושבים לעירייה.
* עליזה דקל – מנהלת מדור באגף גבייה ושומה: בולטת ברוח שיתוף פעולה, יוזמה ונכונות להירתם לכל משימה ופרויקט בארגון.
* שי ישראלי – מנהל מחלקת שיטור משולב ומקלטים רשותי: מוביל את צוות הביטחון והשיטור בנחישות, מקצועיות ושיתוף פעולה הדוק עם משטרת ישראל.
* יעל נבון – מזכירת אגף הדוברות ואחראית פרסום: מהווה עוגן משמעותי באגף, עובדת מסורה ויוזמת הפועלת בשקט, בצניעות ומעבר להגדרת תפקידה.
* סימה נחום – רכזת מועדוני אזרחים ותיקים באגף לשירותים חברתיים: פועלת מתוך שליחות, רגישות ויצירתיות למען איכות חייהם של האזרחים הוותיקים בעיר.
* רעות לוי – עו"ס נוער וצעירים באגף לשירותים חברתיים: מתמודדת עם מצבים מורכבים בקרב בני נוער בשילוב יוצא דופן של סמכות, הכלה ואנושיות.
* עידן בואהרון – עובד אחזקה באגף שפ"ע: עובד מסור ויוזם המעניק לתושבים שירות אישי, מהיר ואדיב בכל שעה ובכל אירוע.
* מירי בללי – רכזת תחום אדמיניסטרציה באגף שפ"ע: מובילה התייעלות ושיפור משמעותי בתהליכי העבודה וממשקי השירות במאור פנים.
* עזרא אברהם – אב בית במרכז קהילתי, אגף הנוער: בעל ידע רחב, מסור ונאמן, ש"ידו בכל וכל בו" למען הקהילה והארגון.
* נוגה פיינגבלט – מזכירה ראשית בבית ספר "אירוס": עוגן ניהולי ומקצועי בבית הספר, המובילה במקביל את תחום רווחת הצוות והגיבוש.
* חני אגסי – תומכת חינוך אישית בבית ספר "ניצנים": בולטת בראייה מערכתית ויוזמה, והובילה בהצלחה פרויקטים שהביאו לחיסכון במשאבים.
* רויטל (טלי) כהן – תומכת חינוך כיתתית בחינוך המיוחד בבית ספר "דקלים": פועלת מתוך שליחות עמוקה, עצמאות ומחויבות מלאה לתלמידים ולצוות.
* לימור רט – מנהלת מחלקת קדם יסודי באגף החינוך: מנהלת את מערך גני הילדים והשיבוצים במקצועיות, אנושיות ובנועם הליכות.
* אתי כשרי – תומכת חינוך אישית בגני הילדים: מעניקה לילדים תחושת ביטחון, חום ורוגע, ומהווה מודל לעשייה חינוכית ערכית.


ראש העיר נס ציונה, שמואל בוקסר:
"המנוע האמיתי מאחורי ההישגים של נס ציונה הוא העובדות והעובדים המסורים שלנו. עובד מצטיין הוא לא רק מי שמבצע את תפקידו על הצד הטוב ביותר, אלא מי שרואה בעבודתו שליחות ציבורית, פועל מתוך הלב, מציע פתרונות ומתייחס לכל פנייה של תושב ותושבת. הערב הזה הוא הזדמנות לומר לכם, ולבני המשפחות התומכים בכם – תודה גדולה. לקראת השנה החדשה, אני מאחל לכל עובדות ועובדי העירייה ולכל תושבות ותושבי נס ציונה שנה של עשייה מבורכת, בריאות ושגשוג."


מנכ"ל העירייה, גיל ממון:
"מצוינות ארגונית אינה מקרה – היא תוצאה של התמדה, מקצועיות, יצירתיות ואכפתיות יומיומית. העובדות והעובדים שקיבלו הערב את אות ההצטיינות מייצגים את הפנים היפות של השירות הציבורי בנס ציונה. הם מוכיחים שגם מול אתגרים מורכבים, רוח הצוות והמחויבות של עובדי העירייה הן שמצעידות את הרשות קדימה. אני גאה בכל אחד ואחת מהמצטיינים ומודה לכל עובדות ועובדי העירייה על שנה גדושה בעשייה ומסירות."

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה