[object HTMLHeadingElement]

צה"ל אישר את חזרת הפעילות של קו הרכבת אשקלון שדרות



צה"ל מאשר ביטחונית את חזרת קו הרכבת אשקלון-שדרות. בהתאם להערכת המצב המבצעית, החל מתאריך ה-01.02.2025 צה"ל יאפשר בתיאום עם רכבת ישראל את פעילות קו הרכבת אשקלון-שדרות לשימוש הנוסעים.

 חזרת קו הרכבת אשקלון-שדרות https://pixabay.com
חזרת קו הרכבת אשקלון-שדרות https://pixabay.com

 החל מתאריך ה-01.02.2025 צה"ל יאפשר בתיאום עם רכבת ישראל את פעילות קו הרכבת אשקלון-שדרות לשימוש הנוסעים

במסגרת ההכנות לפתיחת  קו הרכבת אשקלון-שדרות, שולבו יכולות טכנולוגיות ומיגון לחיזוק ההגנה, זאת בנוסף ליכולות איסוף ופעילויות מבצעיות הכרחיות מותאמות, על מנת ליצור שכבת הגנה ואמצעי מיגון.

פתיחת קו הרכבת התאפשרה לאחר פעילות מאומצת של צה״ל ומשרד הביטחון במרחב העוטף ורצועת עזה.

משרד התחבורה ורכבת ישראל ערוכים לחידוש התנועה ויפרסמו בימים הקרובים לאחר האישור הבטחוני את לוח זמני הרכבות. אנו ממליצים להתעדכן באמצעי התקשורת, אתר האינטרנט של רכבת ישראל או היישומון.

צה״ל רואה ברכבת תשתית לאומית אסטרטגית חשובה למדינת ישראל וגורם מרכזי בהליך שיקום הנגב המערבי, על כן הושקעו כלל המאמצים בכדי לאפשר את חזרתה בצורה המיטבית והבטוחה ביותר.

כביש הסרגל סרט ישראלי חדש עם עידן עמדי. מי ראה את אורלי אלימלך המסתורית

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות