כ 4,500 מתושבי נס ציונה חגגו אמש בערב של כוכבים עם נועה קירל ואמנים מובילים
[email protected]
09.08.26 / 09:43
תגים:
נועה קירל
,
ערב של כוכבים
אירוע הקיץ המרכזי של נס ציונה, "קיץ בפול ווליום", הביא אמש כ-4,500 מתושבי העיר לאצטדיון העירוני. המשתתפים נהנו ממוזיקה, אנרגיה ואווירה קהילתית שמחה.
ראש העיר, שמואל בוקסר: ״חלמנו להביא לכאן אירועים בסדר גודל שכזה- והנה זה קורה. זהו אירוע אחד מתוך שלל אירועי הקיץ, למגוון של גילים ומשפחות״
4,500 מתושבי נס ציונה חגגו אמש בערב של כוכבים עם נועה קירל ואמנים מובילים
אירוע הקיץ המרכזי של נס ציונה, "קיץ בפול ווליום", הביא אמש כ-4,500 מתושבי העיר לאצטדיון העירוני. המשתתפים נהנו ממוזיקה, אנרגיה ואווירה קהילתית שמחה.
כוכבים על הבמה
את הערב פתחה נועה קירל בהופעה סוחפת של להיטיה בליווי רקדניות. מיד אחריה עלתה מור רביעי, והקהל הצטרף אליה בשירה. בשל היעדרותו של אופק אדנק מסיבות אישיות, עלו לבמה ליעד מאיר ורון חיון, שהמשיכו להלהיב את הנוכחים.
שילוב של כישרון מקומי
לצד האמנים המובילים, הופיעו גם כישרונות מקומיים: להקת צעירי נס ציונה ולהקת הקיסרים יחד עם יהודה קיסר, שהעניקו מופע חם ומחבר.
ראש העיר, שמואל בוקסר, בירך את הקהל וציין כי מדובר בחלק מסדרת אירועי הקיץ המתוכננים בעיר לכל המשפחה. האירוע הופק על ידי החברה לתרבות ופנאי בתמיכת משרד התרבות והספורט.
ראו דיווח בקישור:





