הישג כפול אמש לא.כ. נס ציונה: קבוצות הנערים והנערות י' הניפו שתיהן את גביע המדינה
17.06.26 / 12:01
מחלקת הנוער והנערות של מועדון הכדוריד א.כ. נס ציונה רשמה אמש (שלישי) את אחד הערבים המוצלחים בתולדותיה באולם נחלת יהודה 360 בראשון לציון. בתוך שעות ספורות, שתי קבוצות גילאי י' הבנים והבנות, של המועדון ניצחו במשחקי הגמר שלהן, זכו בתארים היוקרתיים והשלימו חגיגה כתומה ומרשימה עבור דור העתיד של המועדון.
ובל נשכח כי נערים י' כבר הוכתרה לאלופת המדינה ! והביאה דאבל היסטורי !!!!

הישג כפול אמש לא.כ. נס ציונה:
קבוצות הנערים והנערות י' הניפו שתיהן את גביע המדינה
צילומים: הדר ואן קולא, איגוד הכדוריד.
נערות י' פותחות את הערב בניצחון
הערב החל עם משחקה הנהדר של קבוצת נערות י', שהמשיכה את העונה המוצלחת של מחלקת הנערות. השחקניות, תחת הדרכתם של המאמנים עידו בדור ונויה מרון, הציגו משחק קבוצתי איכותי ושליטה בשני צדי המגרש, בעיקר במהלך המחצית השנייה.
המשחק הסתיים בניצחון מרשים בתוצאה 31:37, שהוביל לזכייה היסטורית בגביע המדינה. עבור המחלקה מדובר בציון דרך משמעותי, שבוע בלבד לאחר שקבוצת נערות ט' הניפה אף היא את הגביע, דבר המעיד על השקעה מרובה ופיתוח נכון של כדוריד הנשים בעיר.
דאבל עונתי לנערים י'
במשחק הגמר השני של הערב עלתה למגרש קבוצת נערים י' של א.כ. שמעון נס ציונה, במטרה לחתום עונה תחרותית במיוחד. החבורה של המאמן דביר עמר עמדה במשימה בצורה משכנעת, גברה בתוצאה 25:32 על הפועל פרנקל ראשון לציון והניפה גם היא את הגביע. זכייה זו השלימה דאבל מרשים עבור הקבוצה, לאחר שמוקדם יותר העונה כבר הוכתרה לאלופת המדינה. השחקנים הפגינו לאורך כל הדרך אופי, מחויבות ומשמעת טקטית גבוהה.

הערכה מקצועית וגאווה במועדון
שתי הזכיות בערב אחד מסכמות תהליך התקדמות מקצועי של דור העתיד בא.כ. נס ציונה ושל הצוותים המובילים אותו. מנכ"ל המועדון, עמית כהן, הביע גאווה עצומה בתוצאות וציין כי המועדון מיצב את עצמו בחזית מחלקות הנוער בארץ. לדבריו, העבודה הקשה של השחקנים, השחקניות והצוות המקצועי לאורך השנים באה לידי ביטוי העונה באופן מלא עם קטיפת התארים והישגים יוצאי דופן בכל הגילאים.




