אירוע סטנדאפ בהשתתפות ליטל שוורץ, למען הצלת תינוקות רעבים. יום שלישי, 6.5.25 היכל התרבות נס ציונה

$(function(){setImageBanner('ebed3091-2359-4a42-8ba6-f87221b6a799','/dyncontent/2025/11/23/5115feae-d40c-4088-9216-2848e818a9ac.jpg',20468,'יהורם_נס ציונה נט_300_100 עד 22012025',525,78,false,46977,'Image','');})

עוזרים להשביע תינוקות רעבים בערב התרמה בו יופיע ליטל שוורץ מור חן ושוקי דוד. מתי והיכן?. יום שלישי, 6.5.25 | 20:00 | היכל התרבות נס ציונה, רחוב השריון 1.

אירוע סטנדאפ בהשתתפות ליטל שוורץ, למען הצלת תינוקות רעבים.

אירוע סטנדאפ בהשתתפות ליטל שוורץ, למען הצלת תינוקות רעבים יוזמת פרויקט "תינוקות של החיים"

ביום שלישי הקרוב (6.5.25) יתקיים אירוע סטנדאפ מרגש ולא שגרתי, בשם "תינוק רעב זה לא צחוק!", שכל הכנסותיו יוקדשו לפעילותו של פרויקט "תינוקות של החיים" – מיזם חברתי חשוב שמסייע לאמהות חד-הוריות ומשפחות נזקקות ומחלק להן מארזי מזון וסיוע עבור התינוק שלהן.

על הבמה יופיעו בהתנדבות הסטנדאפיסטים – ליטל שוורץ, מור חן ושוקי דוד.

פרוייקט ״תינוקות של החיים״ פועל במשך כל השנה לגיוס, אריזה וחלוקה של מארזי סיוע ייעודיים לתינוקות, הכוללים תמ"ל (תרכובת מזון לתינוקות), טיטולים, מוצצים, שמפו ומוצרי היגיינה בסיסיים.

"הומור יכול לפתוח לבבות, ואנחנו משתמשים בו כדי להעביר מסר - תינוק רעב זה לא צחוק! אנחנו מקבלים פניות מאימהות שלא מצליחות להאכיל את הילד שלהן כמו שצריך", מספרת גלי ניצן, נשיאת הפרויקט. "יש מי שמתלבטת אם לשלם שכר דירה או לקנות תמ״ל וטיטולים. אלה לא צריכות להיות הדילמות של אימהות בישראל 2025."

בזכות תרומות מהציבור וקהילת המתנדבים, מצליח הפרויקט מדי חודש להגיע לעשרות משפחות ולהעניק להן תקווה – ולתינוקות שלהן התחלה הוגנת יותר לחיים.

כרטיסים זמינים כעת – כל ההכנסות תרומה לפרוייקט ״תינוקות של החיים״. יום שלישי, 6.5.25 | 20:00 | היכל התרבות נס ציונה, רחוב השריון 1.

כל הכנסות מכירת הכרטיסים קודש לפרויקט "תינוקות של החיים" – להצלת תינוקות ממשפחות נזקקות.

==> לרכישת כרטיסים 

פרויקט תינוקות של החיים מציל ומאמץ תינוקות רעבים בשנה הראשונה לחייהם, מעניק סיוע מיידי לאמהות חד הוריות ומשפחות באזור המרכז שנקלעו למצוקה כלכלית בשנה הראשונה ללידה על ידי חבילות אוכל וציוד בסיסי להתחלה בריאה. מתוך אתר הפרויקט

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה