בת הים הקטנה חוזרת לבמה: הפקת ענק מרהיבה ומרגשת לכל המשפחה

$(function(){})

בת הים הקטנה חוזרת לבמות בהפקת ענק מקורית שתגיע בין היתר לנס ציונה ושלל ערים. בכיכובם של: זוהר לא הספקתי הראל מויאל
ובתפקיד אורסולה: חני נחמיאס

הצגות ילדים בנס ציונה גמיני

בת הים הקטנה חוזרת לבמה: הפקת ענק מרהיבה ומרגשת לכל המשפחה 2026 מבצעים והנחות 

אגדת הילדים האהובה של האנס כריסטיאן אנדרסן עולה לבמה בהפקת ענק חדשה, צבעונית ומלאת קסם, המזמינה את הקהל לצלול להרפתקה מרגשת במעמקי הים. לוח מופעים מבצעים והנחות. כל המידע אודות ההופעות נמצא באחריותם של האמרגנים. המחירים נכונים ליום פרסום הכתבה בכפוף למלאי באתר בראבו. 

מתי המופע מגיע לנס ציונה?. בת הים הקטנה נס ציונה שבת, 08.08.2026, 11:00 היכל התרבות נס ציונה

במחזמר משתתפים זוהר לא הספקתי, הראל מויאל, וחני נחמיאס שתיכנס לנעליה של המכשפה אורסולה, לצד עשרות שחקנים, רקדנים ואקרובטים במופע עשיר באפקטים, תפאורה מרהיבה ומוזיקה סוחפת.

המופע יעלה ל-50 הצגות בלבד, כך שמי שרוצה ליהנות מחוויה תיאטרלית לכל המשפחה כדאי שימהר להבטיח מקום. צפויה חגיגה של צבע, שירים, ריקודים והרבה קסם שתעניק חיים חדשים לאחד הסיפורים האהובים בכל הזמנים.

לדף ההצגה בת הים הקטנה

ההנחות בתוקף לעת הרכישה. מארגן האירוע רשאי להפסיק את המבצע בכל עת.

מה מסופר בסיפור הקלאסי אודות בת הים הקטנה?. 

במעמקי הים חיה בת ים צעירה החולמת להיות חלק מעולם בני האדם. היא מצילה נסיך מטביעה ומתאהבת בו. כדי לזכות באהבתו היא כורתת עסקה עם מכשפת הים ומוותרת על קולה. הבחירות שהיא עושה מובילות למסע של אהבה, הקרבה, אומץ ותקווה.

סיפור האגדה נכתב בידי האנס כריסטיאן אנדרסן (1805–1875) שהיה סופר, משורר ומחזאי דני, הנחשב לאחד מגדולי מחברי ספרות הילדים בעולם. הוא כתב יותר מ־150 אגדות, ובהן "בת הים הקטנה", "הברווזון המכוער", "בגדי המלך החדשים" ו"מלכת השלג". יצירותיו תורגמו לעשרות שפות וממשיכות לרתק ילדים ומבוגרים ברחבי העולם.

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה