משפחת גרינגליק סחפה את הקהל במופע נדיר ובלתי נשכח בנחלה מול מאות תושבי נס ציונה
19.08.25 / 16:40
אתמול, יום ב' (18.8.25) הגיע משפחתו של שאולי גרינגליק ז"ל, שנפל במלחמת חרבות ברזל לנחלת ראובן למופע ערב מרגש ובלתי נשכח. המופע כלל קטעי שירה משותפים של כל בני המשפחה. הקהל הנס הנס ציוני לא נשאר אדיש הצטרף לשירה וסיים במחיאות כפיים סוערות.

סרן במיל' שאולי גרינגליק, נולד למשפחה מוזיקלית במיוחד והיו לו 2 חלומות: להילחם בשביל מדינה ולהיות זמר. הוא עמד להגשים את חלומו כאשר התקבל לתחרות "הכוכב הבא" ואף עבר את האודישן הראשון בהצלחה גדולה.
שאולי בחר לפרוש מהתחרות כדי להצטרף ללחימה וכתב ברשתות החברתיות: "דמיינתי את השנה הזאת אחרת, שנה של שאיפות והגשמת חלומות. עכשיו אני חי חלום ישן, להילחם בשביל המדינה. להילחם בחושך עד שנראה את האור. חלום חדש ואחר יצטרך לחכות קצת. שאולי נפל בקרב ברצועת עזה בדצמבר 2023 והוא בן עשרים ושש.
ביום 26 בדצמבר 2023, במהלך היתקלות עם מחבלים ברובע דרג' תופאח שבצפון רצועת עזה נהרגו שאולי ומפקדו, חברו הטוב, רב-סרן שי שימריז ונפצעו שנים-עשר לוחמים נוספים.
משפחתו של שאולי, החליטה באומץ, להמשיך את דרכו, להגשים את חלומו ולעלות יחד על הבמה למופע ייחודי, כאשר שאולי, יחד אתם נוכח על הבמה, והמורשת שהשאיר, האהבה למוזיקה, לצלילים ולמילים, מלווה את המופע כולו ומרגשת עד דמעות. בתום שעה וחצי של שירים נוגעים ושמחים, בשיר האחרון :"מישהו איתי כאן" של בניה ברבי – קם הקהל על רגליו והריע למשפחה המיוחדת.

ההורים רות וצבי, האחים והאחיות: רותם, מיכל, רועי ודניאל. במהלך המופע הייחודי שרו יחד שירים מוכרים ואהובים בניהם: "בסוף הכל חולף" של עומר אדם, "תתארו לכם" של שלמה ארצי, "רץ אליך" של עילי בוטנר וילדי החוץ ו"בין קודש לחול" של שולי רנד וגם שירים מקוריים: "אולי תשמע" ו"יש פה מקום" שהוציאה לאחרונה אחותו של שאולי, מיכל.
הבאים למופע נהנו מדוכני אוכל ומ"בירה תומר" - דוכן בירה טעימה במיוחד בייצור עצמי- לזכרו של סמל תומר נגר ז"ל. תומר נפל ביום שביעי לאוקטובר כשהוא נלחם מול עשרות מחבלים כדי להגן על מוצב כיסופים. מאחר ותומר אהב בירות, משפחתו החליטה לייצר סדרת בירות בייצור עצמי ובטעמים שאהב ולהנציח את זכרו בדרך מקורית, שמשמחת אנשים.

ראש העיר שמואל בוקסר: הייתה לנו הזכות לארח בנס ציונה משפחה מיוחדת וייחודית, שבחרה באומץ להתמודד עם השכול והאובדן, דרך המוזיקה. לשמח, לרגש ולגעת בלבבות רבים כל כך, כשהבן והאח שנפל על הגנת הארץ, נוכח איתם על הבמה. עבור תושבים רבים שהגיעו לאירוע זה היה ערב בלתי נשכח, שנתן כוחות ותקווה. תודה למשפחת גרינגליק על הזכות להיות חלק מהסיפור העוצמתי שלהם.
מופעי איכות בנחלה- לתושבי נס ציונה, במהלך הקיץ, בהפקת מחלקת אירועים בחברה לתרבות ופנאי.
עוד תמונות מהערב המרגש בו סחפה ורגשה משפחת גרינליק את הקהל הנס ציוני בנחלת ראובן




