ציפי אשרם מתנדבת ויצו נס ציונה זכתה בתעודת הוקרה על פעילותה בתכנית "שעה טובה עם ילד"

$(function(){})

קהילה חיה ופועמת: ויצו ישראל הצדיעה לאלפי המתנדבות באירוע חגיגי. במרכז הטקס הוענקו תעודות הוקרה למתנדבות תכנית הדגל "שעה טובה עם ילד". בין הזוכות בתעודת הוקרה - ציפי אשרם מתנדבת ויצו נס ציונה.

ציפי אשרם מתנדבת ויצו נס ציונה זכתה בתעודת הוקרה על פעילותה בתכנית "שעה טובה עם ילד"

אות הוקרה למתנדבות תכנית שעה טובה עם ילד של ויצו. מימין- אורה כורזים יור ויצו ישראל. קרדיט צילום מיטל אזולאי

הענקת אות הוקרה למתנדבות תכנית שעה טובה עם ילד של ויצו. מימין- אורה כורזים יו"ר ויצו ישראל. ציפי אשרם מתנדבת ויצו נס ציונה. יונה שמאי מתנדבת ויצו פרדס חנה. מיכל פנסקי מתנדבת ויצו בת ים. יהודית הרשקוביץ מתנדבת ויצו קרית ים. רינה קרן יו"ר תחום התנדבות.

השבוע קיימה ויצו ישראל באמפי שוני את אירוע ההוקרה השנתי למתנדבות בשיתוף קרן קימת לישראל. באירוע השתתפו כ 800 מתנדבות מכל רחבי הארץ.

במרכז הטקס הוענקו תעודות הוקרה למתנדבות תכנית הדגל "שעה טובה עם ילד" המתמקדת בחיזוק רגשי וחברתי של הילדים באמצעות קשר אישי ומשמעותי של מתנדבת וילד. בתכנית פועלות כ־380 מתנדבות המלוות 450 ילדים בעשרות בתי ספר מדי שנה.

את האותות קיבלו נציגות התכנית בסניפים: ציפי אשרם מתנדבת ויצו נס ציונה, יונה שמאי מתנדבת ויצו פרדס חנה, מיכל פנסקי מתנדבת ויצו בת ים, יהודית הרשקוביץ מתנדבת ויצו קריית ים.

ויצו ישראל, הפדרציה הישראלית של ויצו העולמית, פועלת כבר למעלה ממאה שנה ומהווה עמוד תווך בחברה האזרחית בישראל. באמצעות רשת של 38 סניפים מקריית שמונה ועד אילת, פועלות כ- 2,300 מתנדבות מסורות המקדישות מזמנן לטובת החברה הישראלית ונוגעות בחייהם של למעלה מ- 25,000 אנשים מדי שנה.

יו"ר ויצו ישראל, אורה כורזים, ציינה באירוע: "לא קראו לכן, ובאתן! עם "צו שמונה" מהמצפון. באתן לתת בלי להתחשבן, בלי לצפות לתמורה, ובלי להסתכל מה נותן האחר. באתן להירתם ולהתנדב, כנות ונקיות, לטובת העניין, לטובת המדינה והעם שחי בה. הפכתן את החברה הישראלית למקום טוב יותר, בזכות שנים של פעילות חברתית ענפה, שמחזקת חלשים, רואה את השקופים, מקבלת את השונים, מרימה את הנופלים, ומחברת את כולם לעם אחד. זה הכוח שלנו כעם, זה החוסן שלנו כחברה, וזה אחת העוצמות שלנו כמדינה. טוב לחיות במדינת ישראל, גאווה להיות ישראלי, הרבה תודות לנשים כמוכן, שמייצרות במו ליבן, את הרקמה האנושית החמה והדואגת, שהופכת אותנו מבודדים - לקהילה".

מנהלת אגף קשרי ציבור בקק"ל, לאה פדידה, הוסיפה: "קרן קימת לישראל גאה לעמוד לצד ויצו ישראל ולהוקיר את הנשים המדהימות שמקדישות מזמנן ומהלב שלהן כדי לחזק ילדים, משפחות וקהילות בכל רחבי הארץ. מתנדבות ויצו הן השראה לכולנו, במיוחד בתקופה מאתגרת זו, והחיבור בינינו הוא עדות לכוחה של עשייה משותפת למען החברה הישראלית".

במהלך הערב נהנו המשתתפות גם ממופע מוזיקלי של להקת "זקני הכפר" שהעניק לאירוע אווירה חגיגית במיוחד.

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה