חוזר הביתה: אסף לוי מונה למאמן הבוגרים של א.כ. נס ציונה לעונת 2025/26!

$(function(){setImageBanner('d23585b5-df61-45a7-ad46-b2a63966a896','/dyncontent/2025/2/4/94d54792-d84e-4563-84b1-48d0fb574498.jpg',19087,'קרית תרבבות וולנס קבוע עד 2105 אייטפ כתבה עליון מ 2102 ',525,78,false,46076,'Image','');})

הטייגרים מנס ציונה מתחילים לעבוד: לוי יחזור למועדון אחרי כעשור, ואחרי שהוביל בעבר את הקבוצה להישגים מרשימים. לוי: "מגיע עם הרבה מוטיבציה, תהיה ליגה קשה. יהיה סגל איכותי שמבוסס על השחקן הישראלי". דראי יישאר לעבוד במחלקת הנוער

אסף לוי צילום אכ נס ציונה

א.כ. נס ציונה מתחילה בהכנות לעונה הבאה. המועדון הודיע השבוע על מינויו של אסף לוי כמאמן קבוצת הבוגרים לעונה הקרובה. עבור אסף, מדובר בקאמבק מרגש במיוחד – כמעט עשור לאחר שסיים קדנציה בלתי נשכחת במועדון, בה הוביל את הכתומים להישגים מרשימים כולל חצי גמר גביע המדינה וחצי גמר פלייאוף בעונת 2015/16.


אסף מביא איתו ניסיון עשיר מהכדוריד הישראלי: הוא אימן בכל נבחרות ישראל (נוער, עתודה ועוזר נבחרת הבוגרים בשנים 2018–2022), הוביל את רמת השרון להופעה היסטורית בגמר גביע וגמר פלייאוף, ואת העונה האחרונה פתח על הקווים בהפועל אשדוד, עימה זכה בגביע שופטים.

אסף לוי: "מאוד מרגש לחזור אחרי כמעט עשור למועדון שהיה לי בית. יש לי הרבה זכרונות טובים מהתקופה הקודמת, ואני מגיע עם הרבה מוטיבציה. הכוונה היא לבנות סגל איכותי שמבוסס על השחקן הישראלי, בדגש על שחקני הבית. חשוב לנו לחזק את הקשר עם מחלקת הנוער והקהילה, ונצטרך לעבוד קשה בקיץ – כי הליגה של שנה הבאה צפויה להיות חזקה מאוד. שיהיה לנו בהצלחה, ויותר מהכל – שכל החטופים יחזרו כבר הביתה".
מנכ"ל המועדון עמית כהן: "דם חדש בא.כ. נס ציונה. מהרגע הראשון היה ברור שיש חיבור ושפה משותפת. אסף מגיע עם רזומה מרשים – וזאת גם סגירת מעגל אישית, כי אסף היה זה שנתן לי את המפתחות בימים שרק עליתי לבוגרים כשחקן. המטרה שלנו משותפת: לבנות קבוצה אטרקטיבית ושאפתנית."

עמית כהן הודה למאמן היוצא כפיר דראי: "כפיר הוא אחד מעמודי התווך של א.כ. נס ציונה, שהוביל את הקבוצה עם המון נשמה, מחויבות ותשוקה למועדון. לשמחתנו, כפיר ימשיך בתפקידו כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער".

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה