|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
קובע: הדת היהודית שהחזיקה את עם ישראל משך 2000 שנה, אינה הדת היהודית הנוכחית - שעלולה להרוס אותנו, אלא אם נעמוד מול חורשי רעתנו מבית. ראו שלושה נמושות חובשי כיפה, שלא אחזו בנשק מעולם, לא שרתו בשום יחידה לוחמת, מדברים בשם ה"הגנה על עם ישראל"? אלה הם "הרמבו המזויף". מנהיג "להבה", בנצי גופשטיין הכהניסט, לא שירת יום אחד בצה"ל. האיש הקיצוני איתמר בן גביר, הבריון השכונתי, כהניסט קיצוני נוסף, לא גויס לצה"ל, והמצביא הדגול בצלאל סמוטריץ', שהתגייס בגיל 28, שירת זמן קצר בצה"ל בתפקיד זוטר והשתחרר טרם סיום שירותו.
|
|
|
|
גדי מאירי, אל"מ במיל. ומפעילי "יש עתיד" ותנועת המחאה, בטור חריף ביותר נגד היוהמ"ש . ציטוט: לפני מספר שנים אדון מנדלבליט, קיבלת את המפתח של המבצר להגנת שלטון החוק. לאורך שנות תפקידך שברת שמירה. הותרת במצודת שלטון החוק, דלת פתוחה לרווחה, שאפשרה לכל עבריין של צווארון לבן להיכנס לתוכה ולהמשיך במעשיו הפלילים ללא הפרעה. עם סיום תפקידך לא יהיה מנוס לבצע חקירה מקיפה, על התנהלותך המוזרה ולמרות הצהרותיך המזויפות, תיאלץ לספק הסברים. אותם "חסדי שמיים" שמנעו מביבי, לפגוע כדבריך בדמוקרטיה, יצאו למאבק מחאה חדש וחוקי עד שכל התנהלותך, בכל הפרשיות תיחשף. קיראו הטור המלא:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עדותו של ניר חפץ השבוע על הכנת ו"פימפום" הסירטון "הערבים נוהרים, ביום הבחירות ב2015, תוך כדי הפרהבוטה של חוק הבחירות, ממנה התעלמו ועדת הבחירות ורשויות האכיפה, פשוט מעוררת חלחלה ומסבירה כיצד החלנו להידרדר במדרון מדמוקרטיה לדיקטטורה וכמעט הגענו לתחתיתו.
מסקנה: גניבת הבחירות ב-2015, היא שהביאה לכל מה שקרה לאחר מכן: לשימוש בחשבונות מזוייפים ולבוטים, לפמפום האינסופי של פייק ניוז, להפקעת זמן שידור ציבורי כמעט בכל ערב להודעות מטעמו – להנדסת התודעה של האזרחים ושל המערכת הפוליטית שהחלה אף היא להאמין כי – ביבי פה, בלתי מנוצח, אין אף אחד שיכול לו הצלחתו של נתניהו בגניבת הבחירות ב-2015 מבלי להיענש על כך, היא ששכנעה אותו שהוא כל יכול הביאה להתנהלות חסרת הרסן בשנים שלאחר מכן.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
גם ייסורי ה"קריז" שעבר חה"כ החצוף מיהדות התורה, מאז נותק מעטיני השילטון, לא יכולים להצדיק את התנהגותו הנבזית. זו דעתי ! , האיש שבר היום את כל השיאים כשקרא לרה"מ בנט "רוצח" . גפני כינה את ראש הממשלה "רוצח" . ח"כ אחמד טיבי, שניהל את הישיבה, העיר לו – וגפני אמר: "הוא האשם באלו שמתים". מאוחר יותר הוסיף: "לא אגיד רוצח, אבל אני מתכוון לזה" .. ואח"כ עוד "תיקן" בקשו ממני לא לומר רוצח, אז לא אומר, אבל אני מתכוון לכך ! מר גפני, גם אני מתכוון לכך, ואשמח אם תתבע אותי דיבה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
כמה תובנות שלי אחרי כל המחדלים, ההאשמות המוצדקות והפחות מוצדקות וההתחמקויות:
45 ההרוגים לא מתו מקורונה, אלא כתוצאה מכשל בטיחותי בלתי נתפס ואי כיבוד הנחיות התפוסה המקסימלית. הנחיות שאכן ניתנו ע"י גורמי המקצוע ואותן היה לדעתי על המשטרה לאכוף, או לסרב לטפל בארוע, אך לא להתקפל.
זה לא מקרה שהאסון קרה במתחם של ה"זברות" כפי שהם מכונים בירושלים, אנשי "תולדות אהרון", שמאז ומתמיד משטרת ישראל משתדלת לא להתחכך עימם.
לא צריך ועדת חקירה ממלכתית בכדי לקבוע כי המשטרה, למרות שהכינה תרחישים מדוייקים צופי אסון ולמרות שלנגד עיני קציניה השתוללה ההפקרות שבהתעלמות מהדרישה לקיים כל ההדלקות במקביל ומההגבלות על כמות הנכנסים להדלקה, היא חששה כנראה מעימותים, אלא "הקטינה ראש" ועשתה הכל בכדי להגיע ליום המחרת ללא אסון. כך היא נהגה בעבר במשך שנים, וכך גם הפעם.
צודק חה"כ גפני בטענתו שלו היו מאשרים פרוייקט ענק לבניה מחדש של המתחם, שלהערכתו יעלה כ200 מליון ש"ח- היו טוענים כי "נכנעים לחרדים".. ושזו השקעה מיותרת.
( נכתב מחדש יום ד')
|
|
|